HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çanakkale’de bireysel sulama hibe sözleşmeleri imzalandı

Düzenleyen: /
Çanakkale’de bireysel sulama hibe sözleşmeleri imzalandı
Çanakkale İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bireysel Sulama, Çanakkale , Haber

Ekonomi Haberleri

Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2017 yılında kabul edilen 28 bireysel sulama projesinin, çiftçilerle sözleşmeleri imzalandı.

Programa, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım, teknik personel ve çok sayıda çiftçi katıldı. Açılışta konuşan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında, Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün uygulamış olduğu Bireysel sulama Projelerinin Desteklemesi Hakkındaki Tebliğ kapsamında, İlimizde yapılan sulama projelerine 31 başvuru yapılmıştır. Bunlar, 1 Güneş Enerjili Sulama, 11 adet Tamburlu Yağmurlama Sulama Sistemi ve 1 adet Tarla içi Yağmurlama Sistemi olmak üzere 28 adet proje uygun bulunarak sözleşme imzalanmıştır. 28 proje için toplam 1 milyon 344 bin 41,29 olmak üzere, yüzde 50 si 582 bin 318,78 hibe ödemesi yapılması planlanmaktadır. Biz bu gün burada sözleşmelerini yapacağız. Sözleşmeleri imzaladıktan sonra 45 gün içerisinde projenizde belirtilen sulama sistemlerini almanız gerekmektedir. Arkadaşlarımız 1 ay içerisinde alınan sulama sistemlerini arazide kontrol edip rapor haline getireceklerdir. Bu işlem bittikten Ziraat Bankasına yüzde 50 hibe ödemeleriniz yatırılacaktır. Temenni ediyoruz ki bu projelerin sayıları her geçen sene artar. Yaptığımız işlerde inşallah başarılı oluruz” dedi.
Sözleşmelerin imzalanmasından sonra tören sona erdi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...