Bakan Arslan: Tekirdağ’ı14 yılda her yere bağladık

Düzenleyen:
Bakan Arslan: Tekirdağ’ı14 yılda her yere bağladık

Ekonomi Haberleri

Bakan Arslan, Tekirdağ’ın ulaşımı için 14 yılda yapılan yatırım tutarının 2 milyar 640 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Uğur Arslan TEKİRDAĞ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Kapaklı Kars, Ardahan, Iğdır Derneği ve AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.
Bakan Arslan'ı, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer karşıladı. İftar yemeği öncesinde konuşan Bakan Arslan, AK Parti iktidarının 14 yıllık hizmet süresince Tekirdağ’ı Edirne’ye, İstanbul’a Kırklareli’ye ve Çanakkale’ye bölünmüş yollarla bağladıklarını kaydetti. Arslan “Bağışlanmanın ve bağışlamanın, rahmetin ve müsamahanın, bereketin ve paylaşmanın ayı, on bir ayın sultanı şehr-i ramazanın son günlerini idrak ediyoruz. Onun soluklarını sinelerimizde hissettirene, bizi ona kavuşturana ve bizleri biraya getirmek suretiyle muhabbetimize vesile olan yüce Allah’a şükürler olsun. Bu güzide cemiyette sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyor, herkesi en kalbî duygularımla saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tekirdağ; sanayii, ekonomisi ve endüstrisiyle gerçekten Trakya bölgemizdeki en büyük şehir olarak, İstanbul’la birlikte ülkemizin ekonomisini mütemadiyen canlandıran çok önemli bir merkezdir. Biz bunun farkındayız. Çok önemli çalışmalarımız var. Tekirdağ'ın ilçelerini gerek kara yolları gerek demir yolu ağlarıyla örmek gibi bir hedefimiz var. Tekirdağ’ın ulaşımı için 14 yılda yaptığımız yatırım tutarı yaklaşık 2 milyar 640 milyon lirayı buldu" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...