HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Düğün alışverişinin yıldızı Ankara oldu

Düzenleyen: /
Düğün alışverişinin yıldızı Ankara oldu
Ankara, Düğün, Haber

Ekonomi Haberleri

Hopi, Türkiye’nin düğün alışverişi istatistiklerini açıkladı. Buna göre, geçen yaz takım elbiselerini kravat ile kombinleyen erkeklerin ikinci tercihi ayakkabı oldu.

Kadınlar ise bu yıl “tutumlu” davranarak elbise alışverişinden daha çok ayakkabı ve el çantası tercih etti. İstatistiklere göre; en şık erkekler arasında Konyalılar zirveye yerleşirken, düğün alışverişinin lideri başkent Ankara oldu. Sadece düğünlere değil hem resmi hem de özel resepsiyonlara ev sahipliği yapan Ankara’da aksesuara da önem verildi. Ankara’da kadınlar en çok el çantasını yönelirken, erkekler kol düğmesi, mendil ve papyonu tercih etti. Erkeklerdeki yaş grupları incelendiğinde değişen alışveriş alışkanlıkları dikkati çekti. Geçen yıl takım elbise tercih eden 26-35 yaş arasındaki tüm erkeklerin bu yılki tercihi smokin oldu. Takım elbiseyi ise 35-46 yaş aralığındaki erkekler tercih etti. Mücevher alışverişlerinde de kış aylarında daha çok alışveriş yapıldığı ortaya çıktı. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...