Emekli maaşına bir çuval dolusu hediye

Düzenleyen:
Emekli maaşına bir  çuval dolusu hediye

Ekonomi Haberleri

Emekli maaşlarına 450 lira promosyon veren banka, kredi kullanımında ve anlaşmalı üye iş yerlerinden alışverişlerde indirim imkânı sunuyor

Denizbank emekliler için tüm imkanlarını seferber etti. Emekli maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan alma sözü verenlere 450 lira promosyon veren Denizbank, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde de emekliye özel indirimli faiz imkanı sunuyor. Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, emeklilerin 3 yıl boyunca Denizbank’ta kalma sözü ile promosyon imkânında yararlanabildiğini belirterek, “1.000 TL altında aylık maaş alanlar 300 TL, 1.000 TL - 2.000 TL arasında aylık maaş alanlar 375 TL ve 2.000 TL üzerinde maaş alanlar da 450 TL promosyon almaya hak kazanıyor. Ayrıca tanıdıklarını bankaya getiren müşterilere yönlendirdikleri her bir emekli için 100 TL nakit hediyesi veriyoruz” dedi. Emeklilere sundukları avantajların bununla sınırlı olmadığını ifade eden Özark “Türkiye’deki 691 şubemizden öncelikli hizmet alabilen emeklilerimiz, 5.000’i aşkın Denizbank ve PTT ATM’sinden ayrıca yurt dışında ki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyor. Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyorlar. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları, başka bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor, uzun yıllar çalışıp biriktirdikleri birikimlerine özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katabiliyorlar. Ayrıca marka iş birliklerimiz ile emeklilerimiz birçok indirim kampanyasından faydalanabiliyor” diye konuştu. 

 

Emekli Bonus kartına özel indirimler

∂ Emekli Bonus kredi kartı ile emeklilere özel birçok ayrıcalıklar sunduklarını dile getiren Özark şu bilgileri verdi: “Emeklilerimiz alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanabiliyor. Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapan emeklilerimiz elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyor. Eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları ile tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi durumlarda da birçok avantajlı hizmetten faydalanabiliyorlar.” 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...