HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Fakıbaba: 'Altın düşerse et fiyatları da düşer'

Düzenleyen:
Bakan Fakıbaba: 'Altın düşerse et fiyatları da düşer'
Fakıbaba, Ekonomi, Altın, Et, Haber

Ekonomi Haberleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yüksek ek fiyatlarını düşürmeye yönelik kalıcı çözüm arayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Van’da esnafı ziyaret eden Fakıbaba, bir esnafın “Hayvancılık bölgesinde yaşıyoruz ama etin kilosunu 50 liradan yiyoruz. Fiyatların düşürülmesi konusunda sizlerden destek bekliyoruz” demesi üzerine şunları kaydetti: Eti 50 liradan yemeyeceksiniz. Yüzde 40 düşük fiyata yiyeceksiniz. Yeter ki altın fiyatları da yüzde 40 düşsün. Etin fiyatı da altın fiyatlarına paralel olarak düşer. Bakanlık olarak kısa zamanda et fiyatlarıyla ilgili çalışma yapacağız. Türkiye’de hayvancılığın artırılmasına yönelik çalışmalarımız var. Van’da hayvancılığa özellikle büyük destek vereceğiz. Bakanlık olarak et fiyatlarında kısa vadeli çözüm değil, kalıcı çözümler arıyoruz.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...