Beşiktaş ile Vodafone arasındaki dev ortaklık

Beşiktaş ile Vodafone arasındaki dev ortaklık

Ekonomi Haberleri

Beşiktaş ile Vodafone arasındaki dev iş birliğinde sona gelindi. Önümüzdeki hafta atılacak imzalarla siyah-beyazlıların kasasına 10 yılda 300 milyon TL girecek.

Beşiktaş ile Vodafone arasındaki dev iş birliğinde sona gelindi. Önümüzdeki hafta atılacak imzalarla siyah-beyazlıların kasasına 10 yılda 300 milyon TL girecek. nbsp;Beşiktaş kulüp tarihinin en kapsamlı anlaşmasına önümüzdeki hafta imza koyacak. Siyah-beyazlı kulüp ile Vodafone arasında bir süredir yapılan görüşmelerde sona gelindi. İki taraf da anlaşma için ince eleyip sık dokudu. 20 Ağustos Salı günü Vodafone Genel Merkezi'nde Beşiktaş Stadı'nın lansmanı gerçekleştirilecek. Kulüp Başkanı Fikret Orman ile Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray tarihi sözleşmeye imza atacak. Yeni yapılacak stadın isim hakkı, forma reklamı ve çeşitli ek gelirlerin olduğu geniş kapsamlı paket sayesinde siyah-beyazlıların kasasına 10 yılda yaklaşık 300 milyon TL girecek.
TARİHİ İMZALAR ATILIYOR
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenmesi düşünülen lansman İngiliz şirketinin stat konusundaki yasal çekinceleri yüzünden gerçekleşmedi. Bu işi devlet garantisiyle giderecek olan siyah-beyazlı kulübün başkanı, bir an önce anlaşmayı yürürlüğe sokarak kulübe nakit akışı sağlamak istiyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp tarihinin en önemli anlaşmasına imza atacaklarını söyledi. "Biz aslında İnönü Stadı'nı yıkmıyor, Beşiktaş'ın geleceğini inşa ediyoruz" diyen Orman, "Bunun için de en değerli projemiz stat inşaatıdır. Yapacağımız anlaşmayla Beşiktaş'ın geleceğini teminat altına alacağız" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...