Yollarda sömestir hareketi

Yollarda sömestir hareketi

EKONOMİ Haberleri

Bu hafta cuma günü, öğrenciler ilk yarı yıl karnesini alıp yılın ikinci tatiline girecek. 2 haftalık tatili tatil için değerlendirmek isteyenler otobüs, tren ve uçak seferlerine büyük talep gösterdi.

Özellikle otobüs biletlerinin tükenme noktasına geldiği, tren biletlerinin birçok saatte bittiği belirtilirken, 17-18 Ocak 2020 tarihlerindeki uçak biletlei fiyatlarının da yoğun talep sebebiyle arttığı dikkat çekiyor.
Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, seyahat edeceklerin acele etmesini, biletlerini gidiş-dönüş olarak almasını tavsiye ettiklerini,  söyledi. Korsan bilet uyarısı da yapan Yıldırım, Türkiye genelinde 343 otobüs firmasının 7 bin 600 otobüsle hizmet verdiğini, normal günlerde 22 bin olan sefer sayısının bayram ve tatil gibi dönemlerde 27 bine kadar çıktığını, vatandaşların korsana karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi. Yıldırım, tatil süresince günlük 800-850 bin, 16 günde yaklaşık 10 milyon yolcuya hizmet vereceklerini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...