Bayram öncesi tatlıcılar yakın takipte: Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde alışverişlerde mağduriyet yaşanamaması için tatlı satışı yapan ticarethaneleri yakın takibe aldı.

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerde mağduriyet yaşamaması için denetimlerini 81 ilde aralıksız sürdüren Ticaret Bakanlığı ekipleri, fiyat etiketi tedbirlerini artırdı. Edirne'de tatlıcıları yakın takibe alan Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, denetim gerçekleştirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Ticaret Bakanlığı bayram öncesi yaşanacak alışverişten kaynaklı denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların alışverişlerde mağdur olmaması için market, kuruyemiş, şekerleme, şarküteri, tatlı, giyim ve ayakkabı satışı yapan işyerlerine yönelik kontrollerini sürdüren ekipler, denetimler gerçekleştiriyor.

Bayram öncesi tatlıcılar yakın takipte: Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı

Edirne'de tüm sektörler nezdinde kontrollerini sürdüren Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda ve tatlıcılarda denetim gerçekleştirdi. Ürünlerin satış fiyatlarının ve gramajlarının kontrol edildiği denetimde, Edirne'de tatlı ve unlu mamulleri satan işletmelerde herhangi bir sorun tespit edilmedi. İşletmelerin etiket ve gramaj kurallarına uyduğu ayrıca zorunluluklarını yerine getirdiği öğrenildi.

Edirne'de denetimlerin tüm sektörler nezdinden artarak devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...