Son dakika: Sıfır km ve ikinci el araçta stok iddiasına inceleme başlatıldı Bakan Muş duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Sıfır km ve ikinci el araçta stok iddiasına inceleme başlatıldı Bakan Muş duyurdu

Ekonomi Haberleri

Son dakika haberi: Bakan Muş, sıfır km ve ikinci el araçta stok iddiasına inceleme başlatıldığını duyurdu.

Sıfır ve ikinci el otomobilde bayii ve galeriler kendi karlarını maksimize etmek için ellerindeki araçları stoklayıp piyasayı şişiriyor. Haliyle tüketicinin alım gücü düşüyor. Hükümet bu duruma kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili harekete geçen Ticaret Bakanlığı, araç stoklayan işletmeler için inceleme başlattı. 

BAKAN MUŞ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından, araç piyasasında yaşanan temin sorunu ve bununla ilgili atılacak adıma ilişkin paylaşımda bulundu.

MÜFETTİŞLER GÖREVLENDİRİLDİ

Bakanlık olarak harekete geçtiklerine işaret eden Muş, "Sıfır kilometre ve ikinci el araç piyasasında darlık yaratmak, piyasa dengesini bozmak ve tüketicinin mallara ulaşmasını engellemek amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilenler hakkında inceleme yapmak üzere Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

https://twitter.com/mehmedmus/status/1613134018823725061?s=20&t=5cv8VvYyEx_7NA6Vv1Bm4w

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...