TOBB, deprem bölgesi için kampanya başlatıyor: İş dünyasından konut seferberliği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOBB, deprem bölgesi için kampanya başlatıyor: İş dünyasından konut seferberliği

Ekonomi Haberleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), iş dünyasının ve hayırseverlerin katılımıyla, deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası başlatılacağını açıkladı.

TOBB'dan yapılan açıklamada, iş insanları, sektörel dernekler, iş dünyası kuruluşları, kadın ve genç girişimciler ile hayırseverler, konut kampanyasına destek olmaya çağrıldı. Açıklamada, yardım kampanyasına, bir bina ya da bir konut bedeli ile katılım sağlanacağı gibi vatandaşların kendi imkanları ölçüsünde bir tutarla da katkıda bulunabileceği kaydedildi.

"YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

TOBB‘dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İş dünyamızın ve hayırseverlerin katılımıyla deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası başlatıyoruz. Kampanyanın detayları ve nasıl katkı verileceği çok yakında açıklanacak. Tüm iş insanlarımızı, sektörel derneklerimizi, iş dünyası kuruluşlarımızı, kadın ve genç girişimcilerimizi ve hayırseverlerimizi konut kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz. Bu yardım kampanyasına bir bina ya da bir konut bedeli ile katılına bileceği gibi vatandaşlarımız kendi imkanları ölçüsünde bir tutarla da katkıda bulunabileceklerdir. Bu büyük felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Gün birlik olma günü”.

(İHA-AA)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...