Fatih Terim'den olağanüstü hal: Unutun!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Terim'den olağanüstü hal: Unutun!

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fransa'da olağanüstü hal ilan etti. Terim, Milli Takım oyuncularına"Hırvatistan maçı orada kaldı. O maçı unutacağız" dedi.

Avrupa Şampiyonası'na yenilgiyle başlayan Millilerimiz'de İspanya maçı büyük önem kazandı. Bu nedenle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, olağanüstü hal ilan etti. Helikopterle İspanya-Çek Cumhuriyeti maçını çıplak gözle izleyen Terim, kamp merkezinde toplantı üzerine toplantı yapıyor. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Terim'in öğrencilerine, "Hırvatistan maçı orada kaldı. Artık herkes özeleştirisini yaptığına göre, o maçı unutacağız." diyerek oyuncuların moral depolamalarını istedi.

"TURNUVA ŞİMDİ BAŞLIYOR"

Sözlerine devam eden Fatih Terim, "Turnuva bizim için yeni başlıyor. Bu anlamda İspanya karşılaşması daha çok önem kazanıyor. Biliyorum, kolay maç ve rakip yok. Futbolda geçmişle yaşamanın faydası da yok. Bizler zor günlerin takımıyız. Artık bir sloganımız var, henüz her şey bitmiş değil. Son sözü yine sizler söyleyeceksiniz. Sadece bir maç kaybettik. Kaldı ki üst tura çıkma adına önümüzde kazanılacak altı puan var. Bunu başaracak her türlü donanıma sahipsiniz. Biz iyi bir takımız" ifadelerini kullandı. Terim bugün basınla bir araya gelip toplantı yapacak.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...