EURO 2016'da Ukrayna ile K.İrlanda karşılaşacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EURO 2016'da Ukrayna ile K.İrlanda karşılaşacak

FUTBOL Haberleri

Euro 2016 C Grubu ikinci maçında bu akşam Ukrayna ile Kuzey İrlanda, Stade des Lumieres (Stade de Lyon) Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

EURO 2016 C Grubunda Ukrayna-Kuzey İrlanda karşı karşıya gelecek. Ukrayna Kuzey İrlanda maçı hangi kanalda? Ukrayna Kuzey İrlanda maçı saat kaçta? Euro 2016 C grubunda Ukrayna - Kuzey İrlanda maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadele Stade des Lumieres (Stade de Lyon) Stadyumu'nda oynanacak.

Muhtemel 11'ler

UKRAYNA: Pyatov; Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk; Stepanenko, Sydorchuk, Kovalenko; Yarmolenko, Konoplyanka; Zozulya.

KUZEY İRLANDA: McGovern, McLaughlin, Cathcart, Evans, McAuley; Ferguson, Dallas, Davis, Norwood; Lafferty, Washington.


Favori Ukrayna

İddaa tarafından Ukrayna-Kuzey İrlanda karşılaşmasına açılan oranlarda maçın açık ara favorisi Ukrayna olarak gösterildi. Ukrayna'ya 1.35 oran açılırken Kuzey İrlanda'ya 5.50 oran açıldı. Beraberliğe ise 3.60'lık oran açıldı

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...