Ivan Rakitic: "UEFA, bizi eve yollayabilir"

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
Ivan Rakitic: "UEFA, bizi eve yollayabilir"

FUTBOL Haberleri  / Sporx

Hırvatistan'ın yıldızı Ivan Rakitic, taraftarların Çek Cumhuriyeti maçında neden olduğu olaylardan ötürü EURO2016 dışında kalmaktan korkuyor.

Hırvatistan'ın yıldız orta saha oyuncusu Ivan Rakitic, taraftarların önce Milli Takımız ile ardından Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta neden olduğu olaylar nedeniyle EURO2016 dışında kalmaktan korktuğunu söyledi.

Barcelonalı yıldız Ivan Rakitic, "İspanya maçını oynayıp oynayamayacağımızı göreceğiz. Belki de UEFA, bu olaylardan sonra bizi eve gönderir. Milli takımını seven çok fazla Hırvat taraftar var biliyorum ama Hırvatistan'ın futbol oynamasına engel olanlar da var." dedi.

Rakitic, bazı şeyleri söylemekte zorlandığını belirterek, "Kendimizi evimizden uzakta oynarken rahat hissetmemiz gerekiyor. Bu maç bitebildiği için şanslıyız. Hakem isteseydi, maçı anında tatil edebilirdi." diyerek sözlerini noktaladı.

Hırvatistanlı holiganlar, eleme grubu maçlarında da saha ortasına gamalı haç çizdikleri için ceza almışlardı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...