Belçika 'tek suçlu'yu buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Belçika 'tek suçlu'yu buldu

FUTBOL Haberleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorileri arasında gösterilen Belçika'nın çeyrek final karşılaşmasında Galler'e 3-1 gibi farklı bir skorla elenmesi, ülkedeki herkesi üzdü.

La libre Belgique gazetesi, "Kırmızı şeytanlar yüksekten düştü" başlığını atarken, tek sorumlunun teknik direktör Marc Wilmots'un olduğunu yazdı. Flamanca ve Fransızca yayın yapan tüm basın organları, "Suçlu Wilmots, derhal gitmelidir" görüşünde hemfikir oldular. Özellikle favoriler arasında gösterildikleri için, Belçika halkı içinde büyük bir hayal kırıklığı olan Galler yenilgisinin, tüm Belçikalılar tarafından Galler'in bir başarısı değil de, Belçika ve antrenör Wilmots'un başarısızlığı olarak ifade edildi.

Fransızca yayın yapan bazı gazeteler ise sorumluluğun sadece Wilmots'a yüklenemeyeceğini, sakatlıklar yüzünden eksik olan defansın da bu hezimetten sorumlu olduğunu yazdı.

Belçika 'tek suçlu'yu buldu

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...