Erzurumlu yağmura hazırlıksız yakalandı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Erzurumlu yağmura hazırlıksız yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum'da sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden olurken, yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kent merkezinde öğleden sonra aniden bastıran kısa süreli sağanak yağış, cadde ve sokaklarda sel ve su baskınlarına neden oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşların kaçışmaları ilginç görüntü oluştururken, ıslanmamak için otobüs duraklarına, telefon kulübelerine sığındılar. Su baskınlarının yaşandığı caddelerde vatandaşlar karşıdan karşıya geçebilmek için tahtaları, taşları kendilerine köprü yaptı. Aşırı sıcakların yaşandığı batı illerinde Ramazan'ın zor geçtiğini misafir olarak geldiği Erzurum'da yağmura yakalanarak sırılsıklam ıslandığını belirten bir vatandaş, "Yağmura hazırlıksız yakalandım. Batı'da 40 derece sıcaklık varken Erzurum'da yağmura yakalanmak şaşırttı beni" diye konuştu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...