'Görevimi huzurla bırakıyorum'

'Görevimi huzurla bırakıyorum'

GÜNDEM Haberleri

28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığını bırakacak olan Gül, hizmete devam edeceği mesajını verdi

Liderler, vatandaşın Ramazan Bayramını kutladı. En anlamlı mesaj Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi. Bir ay sonra görevi bırakacak olan Gül, "11. Cumhurbaşkanı olarak aziz milletime de bir şekilde veda etmiş oluyorum. Şunu ifade etmek isterim ki Cumhurbaşkanlığı görevinden büyük bir huzurla ayrılacağım. Üstlenmiş bulunduğum bu onurlu görevin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Hayatım boyunca "halka hizmeti Hakk'a hizmet" olarak gördüm. Bundan sonra da, aynı anlayışla milletimin hizmetinde olmaya devam edeceğim" dedi.

ERDOĞAN: HEDEF YENİ TÜRKİYE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekti, ardından da "Cumhurbaşkanı adayı olarak, inanıyorum ki yeni Türkiye'yi hep birlikte kuracağız" mesajını verdi. Başbakan, tatilcilere de "Ne olur uykusuz yola çıkmayın" diye uyarıda bulundu.

KILIÇDAROĞLU: KAN DURSUN

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da İslam coğrafyasında akan kanın durmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...