Kulüp şimdi bu çocuğu arıyor

Kulüp şimdi bu çocuğu arıyor

GÜNDEM Haberleri

Giresunspor-Adana Demirspor maçına giremeyen kız çocuğu dakikalarca ağlamasına rağmen içeri alınmadı. Kulüp şimdi o kızı arıyor.

PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Giresunspor-Adana Demirspor maçını izlemek isteyen küçük bir kız Passolig engeline takılınca göz yaşına boğuldu. nbsp;Büyükannesiyle beraber stada gelen kız çocuğu, içeride maç oynandığını görünce içeri girmek istedi. Ancak görevliler iki nedenden dolayı buna izin vermedi. Birincisi; yanındaki yaşlı kadının Passolig'i yoktu. İkinci sebep ise, 7 yaşından küçük olduğu için kural gereği Passolig çıkarılması mümkün değildi. Küçük çocuk bütün ısrarlarına rağmen stada alınmayınca dakikalarca göz yaşı döktü ve çaresizce büyükannesiyle beraber kapıdan geri döndü. nbsp;Giresunspor Yönetim Kurulu bu olay üzerine kulübün resmi Twitter hesabından bir duyuru yaparak, küçük kızı tanıyanların kulübe başvurmasını istedi. nbsp;Twitter mesajında, "Passolig olmadığı için stada alınmayan ve ağlayan kızımızı tanıyanların bizimle irtibat kurması rica olunur" ifadesi kullanıldı.
Kulüp şimdi bu çocuğu arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...