Davutoğlu, yarın Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de

Davutoğlu, yarın Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu'nun bu haftaki durakları kendisini siyasete kazandıran 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri ve Kahramanmaraş olacak.

Hafta sonları yurt içi ziyaretlerine devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu haftaki durakları kendisini siyasete kazandıran 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri ve Kahramanmaraş olacak. Yarın Kayseri'de 150 milyon TL'e mal olan Raylı Sistem Talas Hattı ve Halk Kompleksinin açışını yapacak olan Başbakan Davutoğlu ayrıca Abdullah Gül üniversitesini ziyaret edecek. Davutoğlu, geçtiğimiz hafta 2014-2015 akademik yıl açılışını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaptığı üniversite konferans verecek.

nbsp;ÖZHASEKİ'DEN BRİFİNG ALACAK
Valiliği ve AK Parti İl Teşkilatını da ziyaret edecek olan Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni de ziyaret ederek Başkan Mehmet Özhaseki'den projeler ve şehrin meseleleriyle ilgili brifing alacak. nbsp;

nbsp;KAHRAMANMARAŞ'TA DEV AÇILIŞ

Başbakan Davutoğlu Kayseri temaslarının ardından Pazar günü de Kahramanmaraş'ta 459.664.394 TL'ye malolan, aralarında okul, pansiyon, fakülte, cami ve spor merkezinin bulunduğu 143 projenin toplu açılışını yapacak.
İsmail Sonsuz ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...