Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP, 'yemek duası' okundu diye mahkemeye gidiyor

/ Kaynak: DHA
CHP, 'yemek duası' okundu diye mahkemeye gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP, anaokullarında okunacak yemek duasıyla ilgili okul müdürlerine yazı gönderen Burdur Milli Eğitim Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın 18 Şubat'ta anaokulu müdürleriyle yaptığı toplantının ardından yemek duası okutulmasıyla ilgili gönderdiği yazıya tepki gösteren CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, il binasında basın toplantısı düzenledi.

Burdur Milli Eğitim Müdürü Bayram'ın çağdışı, eğitim ve öğretimden uzak, eğitimci değil siyasi iktidarın politikasını akıcı kılacak şekilde davrandığını öne süren Barış Ayten, "Sayın müdür çocuklarımızın geleceğiyle oynamaktadır ve maalesef gerici iktidarın gerici bazı idarecileri tarafından görevinde kollanmaktadır" diye konuştu.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM'
Burdur Valisi Hasan Kürklü'den uygulamanın iptal edilmesini ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram hakkında soruşturma başlatmasını isteyen Barış Ayten, şöyle konuştu:

"Devlet yetkisini kamu için değil, kendini bu göreve atayan siyasi irade lehine kullanan bu adam için Cumhuriyet Savcılığı'na 'görevi kötüye kullanmaktan' suç duyurusunda bulunacağım."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...