Belediye başkanının en acı günü

Belediye başkanının en acı günü

GÜNDEM Haberleri

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun, 84 yaşında yaşamını yitiren babası Halil Kahyaoğlulları toprağa verildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Nazilli'de yaşayan ve bir aydır solunum yetmezliği nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören babası Halil Kahyaoğlulları, dün akşam yaşamını yitirdi. Kahyaoğlulları için bugün öğleyin Efeler Mahallesi'ndeki Bey Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Aydın Valisi Erol Ayyıldız, CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Çerçioğlu ve Kahyaoğluları ailelerinin yakınları, Aydın milletvekili adayları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreni öncesinde Başkan Özlem Çerçioğlu, eşi AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ve ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti. Öğle namazının ardından cenaze namazını İl Müftüsü Ömer Kocaoğul kıldırdı. Halil Kahyaoğlulları'nın cenazesi Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...