Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Büyükelçiliği'nden casusluk iddiasına cevap

/ Kaynak: İHA
ABD Büyükelçiliği'nden casusluk iddiasına cevap

GÜNDEM Haberleri  / İHA

ABD Ankara Büyükelçiliği, ABD Adana Konsolosluğu'nun bir çalışanının casusluk faaliyetleri yürüttüğü iddia edildiği haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Elçilikten yapılan açıklamada, bugün yayımlanan ve ABD Adana Konsolosluğu'nun bir çalışanı tarafından casusluk faaliyetleri yürütüldüğünün iddia edildiği haberlerin asılsız olduğu vurgulanarak şöyle denildi:
"Bütün diplomatik misyonlarda görev yapan çalışanlar, devlet içinden ve dışından çok çeşitli kişilerle irtibat halindedir; bu ilişkiler gizli değildir ve bütün devletlerin yürüttüğü rutin çalışmaların bir parçasını oluşturmaktadır. Bu ve benzeri temelsiz haberler, yalnızca ismi geçen kişileri değil, aynı zamanda bu haberleri yayımlayan basın kuruluşlarının gazetecilik alanındaki güvenilirliğini de tehlikeye atmaktadır."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...