Canlı bombanın kimliği belli oldu iddiası!

Canlı bombanın kimliği belli oldu iddiası!

GÜNDEM Haberleri

Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda canlı bombanın kimliğinin belirlendiği iddia edildi. İddia edilen canlı bombanın annesi konuştu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 32 kişinin hayatını kaybettiği 104 kişinin yaralandığı canlı bomba eyleminin Diyarbakır saldırısıyla bağlantılı olduğu kesinleşti. İntihar saldırısını düzenleyen canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı A. A. olduğu iddia edildi. Canlı bombanın kadın olduğu iddiaları üzerine, kadın kılığına girmiş erkek olabileceği ihtimali ortaya atılmıştı.


İşte canlı bomba olduğu iddia edilen 20 yaşındaki A. A.
Canlı bombanın kimliği belli oldu iddiası!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise yaptığı açıklamada canlı bombanın kimliğinin tespitinde mesafe kaydedildiğini kimliğinin kesinleşmediğini söyledi. Davutoğlu, "Bombacı grup içine sızmış olabilir. Şahsın kimliği için büyük bir ilerleme kaydettik. Kimlerle bağlantısı varsa ortaya çıkacak. Bir şüpheli tespit edildi. DAEŞ bağlantısı ihtimali yoğunluk kazanmış durumda" dedi.
Kaynak: Yenişafak


Canlı bomba olduğu iddia edilen gencin annesi konuştu


Suruç'ta 31 kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen canlı bombanın annesi konuştu..


Şanlıurfa Suruç'ta 31 kişinin hayatını kaybettiği olayda canlı bombanın nbsp;A. nbsp;A.'isimli 20 yaşında bir genç olduğu iddia ediliyor. A. A.'ün annesi Semüre Alagöz, sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı.
Oğlu ile en son Ramazan ayından önce telefonla görüştüğünü söyleyen Semüre Alagöz, bugün polislerin de gelerek çocuklarını sorduğunu söyledi. Anne A., çocukları A.A. ve Y. A.'ün 6 ay önce yurt dışına gittiği anlattı.
"6 AYDIR YURT DIŞINDALAR, NE İŞ YAPTIKLARINI SÖYLEMEDİLER"
Adıyaman'da yaşayan Semüre Alagöz, eve gelen polislerin çocuklarının kayıp olup olmadığını ve neden babalarını aramadığını sorduklarını aktardı. Sosyal medyada kimliği dolaşan nbsp;A. nbsp;A. nbsp;ile ilgili sorulan sorulara anne Alagöz şöyle cevap verdi:
"Oğlum A., Adıyaman'da boyacılık yapıyordu. Abisi Yunus ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurt dışına ilk önce A. gitti. Sonra abisi Yunus. 6 aydır yurt dışınlar, fakat ne iş yaptıklarını bilmiyorum hiç söylemediler. Sadece iyi olduklarını merak etmememizi söylediler. A. ile en son Ramazan ayından önce görüştük. Şu an nerede bilmiyorum. Yurt dışında nereye gittiğini inanın bilmiyorum. Hiçbir şey demediler. Sadece yakın bir zamanda döneceklerini söylediler. IŞİD'e katılıp katılmadığı veya cihat için Suriye'ye gidip gitmediklerini de bilmiyorum. Benim çocuklarım çok iyi insanlardır. Komşularıma sorun, kimseye zarar vermez benim çocuklarım." Kaynak: Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...