Kaymakam'dan ibretlik sözler!

/ Kaynak: İHA
Kaymakam'dan ibretlik sözler!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Turgutlu ilçesine Kaymakam olarak atanan Uğur Turan'ın son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin açıklamaları dikkat çekti.

Sosyal medyada ilgi gören, birlik ve beraberlik içeren açıklamada Turan, "Biz hep birlikte muhteşem bir Türkiye'yiz. Hiç kimse bu güçlü Türkiye'yi yıkamaz" dedi.

Kütahya Vali Yardımcılığı görevinden Turgutlu ilçesine Kaymakam olarak atanan Uğur Turan, kente gelerek görevine başladı. Düzenlenen karşılama töreninin ardından açıklamalarda bulunan Turan, son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi.

SÖZLER SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Kaymakam Uğur Turan'ın konuşmaları sırasında ise herkesin tüyleri diken diken oldu. Yüksek sesi, vurgu ve tonlamasıyla birlik ve beraberlik mesajları veren Turan, "Biz her rengin, birliğin ve beraberliğin temsilcisiyiz. Biz 'Çanakkale geçilmez, Taşlıçay'ı geçilmez' diyen 7 Eylül destanını Turgutlu'da yazan o güzel insanların torunlarıyız. Bütün renkler bizimdir ve her rengi kucaklayacağız. Biz Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Manav'ı hepsiyle biriz ve güçlüyüz. Biz hep birlikte muhteşem bir Türkiye'yiz. Hiç kimse bu güçlü Türkiye'yi yıkamaz. Son bir kaç günlük zaman içerisinde gerçekleşen olaylarla ilgili yaşadığımız üzüntüyü paylaşıyorum. Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Uğurlar göçer gider, Ömerler göçer gider, Kamiller göçer gider ama Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacak. Hiç kimsenin bu bayrağa zeval vermeye, bu bayrağı indirmeye, bu okunan ezanları susturmaya gücü yetmeyecek. Biz doğusu ile batısı ile biriz" dedi.

Öte yandan, Kaymakam Turan'ın birlik ve beraberlik içeren bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu. Turan'ın videoları, kişisel hesaplardan onlarca kez paylaşıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...