Sakarya'yı ayağa kaldıran mesaj!

/ Kaynak: DHA
Sakarya'yı ayağa kaldıran mesaj!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sakarya'da sosyal medyada 'şehirde terör eylemleri olacağı' yönünde paylaşımlarda bulundukları belirlenen 7 kişi tarafından işlem yapıldığı açıklandı

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Twitter üzerinden şehitlere hakaret ettiği tespit edilen 1, Facebook ve Twitter hesaplarından 'Sakarya'da bombalı eylem olacağına' dair paylaşımları ile halkı korku ve paniğe sevk eden 4 kişi hakkında işlem yapıldı. Ayrıca Facebook üzerinden video paylaşımıyla genel güvenliği kasten tehlikeye sokan (toplu silah atma eylemi gerçekleştirme) 2 kişi ile, Twitter üzerinden suç uydurma ve halkı korku ve paniğe sevk etme eylemini gerçekleştirdiği iddia edilen 1 kişi hakkında işlem yapıldığı açıklandı.


Sakarya'da son 20 gün içerisinde terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları, örgüte katılmak istedikleri öne sürülen 11 kişi yakalandı. Bunların yanı sıra IŞİD terör örgütü içerisindeki faaliyetlerden dolayı aranan ve bu örgüt propogandası yapan 2 kişi yakalandı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...