Hendeğe yerleştirilen patlayıcı infilak etti: 2 polis yaralı

/ Kaynak: AA
Hendeğe yerleştirilen patlayıcı infilak etti: 2 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mardin'de hendeğe yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis memuru yaralandı

Nusaybin'de polis ekipleri, terör örgütü PKK yandaşlarınca güvenlik güçlerinin ara sokaklara girişini engellemek için açılan hendekleri kapatmak istediği sırada hendekteki patlayıcı infilak etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri, terör örgütü PKK yandaşları tarafından açılan hendekleri kapatmak istediği sırada, hendeğe yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Abdulkadir Paşa ve Fırat Mahallesi'ne giden polis ekipleri, güvenlik güçlerinin ara sokaklara girişini engellemek için açılan hendekleri zırhlı kepçe ile doldurmaya çalıştığı sırada, örgüt mensuplarınca hendeğe yerleştirilen patlayıcı infilak etti.

Patlamada iş makinesinde bulunan 2 polis memuru yaralandı.

Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurları, buradaki ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Güvenlik güçlerince olay yerinde geniş güvenlik önlemi alınırken, örgüt mensuplarının yakalanması için operasyon başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...