İçişleri'nden Cizre açıklaması!

İçişleri'nden Cizre açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cizre'de 3 özel harekat polisinin şehit olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde de Özel Harekat Polisleri'ne bombalı saldırı düzenlendiği ve saldırıda 3 polis memurunun şehit olduğu iddia edildi. TRT Haber, Cizre'de 3 polisin şehit edildiği haberini duyurdu. Sonrasında ise ajanslar haberin kaynağından iptal edildiği abonelerine geçti. Şırnak Valisi şehit haberini yalanladı.


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDİYOR


Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Cuma akşamı uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı bugün de sürüyor. Telefon ve internet hatlarının kesik olduğu ve iletişimin sağlamadığı ilçede güvenlik güçleri PKK'lılara yönelik operasyonlarını özellikle Cudi ve Nur Mahallesi'nde sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Orhan Doğan Caddesi üzerinde açık olan bir fırına ekmek almaya gittiği belirtilen 5 yaşındaki üç çocuk Botan İmrağ, aynı yaştaki Emir İmrağ ve Murat Babayiğit, çatışma sırasında bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çocuklar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocukların polisin açtığı ateş sırasında yaralandığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...