Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli çanta paniği

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli çanta paniği

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda servis yoluna bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet ve kozmetik eşya çıktı.

Atatürk Havalimanı'nda servis yoluna bırakılan bisiklet üzerindeki şüpheli çanta emniyet güçlerini harekete geçirdi. Olay saat 16.00 sıralarında servis yoluna inen merdivenlerin başında meydana geldi. Bisikletin üzerinde bulunan çantayı gören emniyet güçleri çevre güvenliği alarak, bomba uzmanı ekiplere haber verdi.


ÇANTADAN KIYAFET ÇIKTI

Polis ekipleri şüpheli çantanın olduğu alana güvenlik şeridi çekerken, trafik polisleri ise paketin olduğu alanda trafiği durdurdu. Kısa sürede olay yerine ulaşan bomba imha uzmanı polisler, gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra çantayı fünye ile patlattı. Kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan kıyafet ve kozmetik eşya çıktı. Çantanın patlatılmasının ardından trafik normale döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...