Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı

/ Kaynak: İHA
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, Kütahyalı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Fatih Terim ile sanıklar Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı katılmadı. Duruşmada tarafların avukatları hazır bulunurken, tanık olarak çağrılan Ertem Şener de duruşmaya gelmedi.
Duruşmanın başlamasının ardından söz alan Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen yazının kendi iddialarını doğrular nitelikte olduğunu belirterek, "Fatih Terim'in Milli Takım Türkiye Futbol Direktörü olarak çalışmaya başladığı dönemde 4 maç üzerinden Galatasaray takımını çalıştıracağı sanık Ünal Aysal'ın bilgisi dahilindedir. Bu nedenle Ünal Aysal'ın savunma içeriğini çürütmektedir" dedi.
Sanıklardan Rasim Ozan Kütahyalı'nın görülen 6 celseye de katılmadığını hatırlatan avukat Epözdemir, Kütahyalı hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.
Avukat Epözdemir'in talebinin ardından söz alan Kütahyalı'nın avukatı, "Müvekkilimiz gazetecidir, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kongresine katılacağından duruşmaya gelememiştir" dedi.
Ara kararını açıklayan mahkeme, tanık Ertem Şener'in zorla getirilmesine karar verirdi.
Mahkeme, sanık Rasim Ozan Kütahyalı'nın ise yapılan aramalara karşılık bulunamadığını ve savunma vermekten kaçındığını belirterek hakkında ifadesinin alınmak üzere yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...