'Teröriste en net tavrı Kürtler koymalı'

'Teröriste en net tavrı Kürtler koymalı'

GÜNDEM Haberleri

"Terörden, öncelikle sağlık hizmeti bekleyen Kürt vatandaşımız etkileniyor ve mağdur oluyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, artan terör saldırılarıyla ilgili konuştu. "Terörden, öncelikle sağlık hizmeti bekleyen Kürt vatandaşımız etkileniyor ve mağdur oluyor" diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "Teröristlere en net tavrı, Kürt kökenli vatandaşlarımızın koyması lazım. Çünkü terörist en çok onun canını alıyor, onun kaderini karartıyor, onun geleceği ile oynuyor. Biz, milletçe teröristlerin bize ödetmek istedikleri bedeli göğüsleriz, onlara da en ağır bedeli ödeterek onları da tarihin en karanlık sayfalarına gömeriz. Teröristlerin karşısında Kürt kökenli vatandaşlarımızla birlikte dimdik ayakta duracağız. Kürt kökenli vatandaşlarımız da öbür taraftan korkan değil, yarınlarının buradaki birliktelikten geçtiğini görerek tavır koyacak. Dileğimiz, masum, temiz, iyi niyetli, bu milletle bin yıldır yolculuk yapan vatandaşlarımızın, birlikte geleceğin hayallerini kurmasıdır. Birlik ve beraberlik için bir duruş sergilemeleridir" 
1 Kasım'da yapılacak seçime ilişkin de değerlendirmelerde bulunan bakan Müezzinoğlu, "Biz demokrasiden, milli iradeden yanaysak, ülke hukuk devleti olsun diyorsak, 78 milyon ülke insanımız yarınlara güvenle baksın diyorsak, 1 Kasım'da sağlıklı, güvenli, medeni bir seçim yapacağımıza inanıyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...