O kaymakama kötü haber!

/ Kaynak: DHA
O kaymakama kötü haber!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

HATAY Valiliği, şehit ailesine kameralar önünde şehit haberini veren Hassa Kaymakamı Mustafa Pala'ya soruşturma açıldığını duyurdu.

HATAY Valiliği, şehit ailesine kameralar önünde şehit haberini veren Hassa Kaymakamı Mustafa Pala'nın 'Gazeteciler gizli çekim yapmış' açıklamasının yeterli inceleme olmadan yaptığını, hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
 
Hassa Kaymakamı Mustafa Pala'nın şehit polis Mehmet Tuhal'ın ilçeye bağlı Yukarıbucak Mahallesi'nde oturan babası Mehmet ile annesi Feride Tuhal'a acı haberi kameralar önünde ve uygun olmayan bir şekilde vermesi kamuoyundan büyük tepki çekti. Başbakan Ahmet Davutoğlu da soruşturma açılması talimatı vermişti. 
 
Hatay Valiliği'nin ilk incelemesi tamamlandı ve Kaymakam'ın beyanına dayanılarak dün Valilik'ten ve Kaymakamlık'tan yapılan açıklamada gazetecilerin hedef alınması ile ilgili bilginin, yeterli inceleme yapılmadan verilmiş olmasından kaynaklandığı belirtildi. 

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...