Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayılan'ın telsiz konuşmalarına ulaşıldı

/ Kaynak: AA
Karayılan'ın telsiz konuşmalarına ulaşıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Murat Karayılan'ın talimat ve değerlendirmelerinin, bir kişi tarafından terör örgütüne iletildiği tespit edildi.

Karayılan, mesajında "Verdiğimiz zayiatlar artık tahammül sınırlarını aşmıştır. Bu durum Cizre'de ve Yüksekova'da hat safhaya çıkmış, halk desteği yok denecek seviyelere inmiştir" dedi.


Terör örgütünün ağır kayıplar verdiği ve çok zor duruma düştüğü belirtilen mesajda, şu ifadeler yer aldı:


"Bölgedeki beceriksizler yüzünden bu duruma gelindiği kurulda değerlendirilmiştir. Bunların sorumluları gereken cezayı alacaklardır. YDG-H unsurlarımız hezimete uğramıştır. Bundan sonraki söylemlerinizde YDG-H unsurlarını PKK ile bağlantılı olarak tanımlamayacaksınız. 'YDG-H kendine has bir yapılanmadır, YDG-H PKK'dır söylemi yanlıştır' diyecek, içerisinde dağ kadrolarının bulunmadığını özellikle basın yoluyla paylaşacaksınız. Artık Kandil'de barınamıyoruz. Civardaki diğer kamplarımız da dahil 600-700 kişiyle durumu idare etmeye çalışıyoruz. Lojistik ve mühimmatımız yok denecek seviyede. İçimizde hainler de var ki bugüne kadar tespit edilemeyen çok korunaklı depolarımız, cephaneliklerimiz TC uçakları tarafından imha edildi. Çok sayıda kayıp verdik. Suriye'deki güçleri geri çağırmak zorundayız. Türkiye kırsalında da yetişmiş savaşçılarımız yok. Tunceli'de ağır kayıp verdik, telafimiz zor."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...