Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kandil örgütün başına yıkılıyor

Kandil örgütün başına yıkılıyor

GÜNDEM Haberleri

Yalçın Akdoğan, "Nasıl Kandil bombardımanlarla örgütün başına yıkılıyorsa içerideki Kandilcikler de tamamen temizlenecek, ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Nasıl Kandil bombardımanlarla örgütün başına yıkılıyorsa içerideki Kandilcikler de tamamen temizlenecek, bu kanlı eylemlerin hesabı sorulacak" ifadelerini kullandı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Tunceli'nin kırsal  kesiminde terör örgütlerine yönelik operasyonda çıkan çatışma sırasında yaralanan  binbaşının kaldırıldığı hastanede şehit olmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
 
Yalçın Akdoğan, şunları kaydetti: "Tunceli'de şehit düşen binbaşımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.  Mübarek günde gerçekleşen bu hain saldırılar karşılıksız kalmayacak. Nasıl Kandil bombardımanlarla örgütün başına yıkılıyorsa içerideki  Kandilcikler de tamamen temizlenecek, bu kanlı eylemlerin hesabı sorulacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...