Teröristlere göz açtırılmıyor

Teröristlere göz açtırılmıyor

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçlerinin mücadelesine istihbari bilgiler eklenince PKK için hüsran kaçınılmaz oluyor. Örgütün kayıpları her geçen gün daha da artıyor.

Son günlerde güvenlik güçlerinnin başarılı müdahaleleriyle şaşkına dönen bölücü örgüt PKK mensupları, iyice köşeye sıkışmış durumda. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Kuzey Irak'taki teröristlere ait yeraltında hazırlanan mühimmat depoları yerle bir edildi. Operasyonda 22 terörist ölü ele geçirildi. PKK'ya ait barınak, ağaç altı barınak, malzemede F-16 ve F-4 2020 savaş uçakları ile tam isabetle vuruldu. 
Bitlis'in Güroymak ilçesinde hainlerin tren yoluna döşediği el yapımı patlayıcıyı, gerekli tedbirler alındıktan sonra patlatıldı. Ayrıca Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lılar 172'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na lojmanlarındaki nöbetçi kulübesine saldırdı, 2 asker hafif şekilde yaralandı. Teröristlerin saldırısına askerler anında karşılık verince çatışma çıktı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürdürülüyor. 
Siirt'in Kurtalan ilçesinde eylem hazırlığındaki bir terörist mühimmatıyla birlikte yakalandı. Baykan ilçesinde ise bir askerin yaralandığı çatışmada kaçan teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde, teröristlerin rögara yerleştirdiği patlayıcı, orduevine personel taşıyan servis aracının geçişi esnasında patlatıldı, 5 asker hafif yaralandı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...