Hakkari Valiliği'nden Aktütün açıklaması

/ Kaynak: DHA
Hakkari Valiliği'nden Aktütün açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

HAKKARİ Valiliği, Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı'na sızma girişiminde bulunan 10 PKK'lının ölü ele geçirildiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:


"6 Ekim 2015 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan çeşitli bölgelerden eş zamanlı olarak bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ve uzun namlulu silahlarla üs bölgelerine saldırı ve sızma girişimi, güvenlik güçlerimizin saldırılara anında karşılık vermesi ile önlenmiştir. Saldırılar sonucunda yapılan incelemeler neticesinde, Kinişk Bölgesinde 8, Oluktaş Bölgesinde 2 olmak üzere toplamda 10 bölücü terör örgütü mensubu öldürülmüştür. Yapılan telsiz dinlemelerinde ise bölücü terör örgütü mensuplarının ağır kayıplar verdiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...