Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekdağ saçmaladı: Camiyi devlet yaktı

Düzenleyen:
Yüksekdağ saçmaladı: Camiyi devlet yaktı

GÜNDEM Haberleri

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır'da yakılan Kurşunlu Camii'ni devletin yaptığı saçmalığını dile getirdi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin grup toplantısında konuştu.

YÜKSEKDAĞ 'CAMİYİ DEVLET YAKTI' DEDİ

Sur'daki Kurşunlu Camisi'ne yapılan saldırıyla ilgili bazı görüntüleri gösteren Yüksekdağ, "Diyarbakır Sur'daki Kurşunlu Camisi havadan bombalandı. Sur'daki gençlerin uçağı, helikopteri mi var?" iddiasını dile getirdi.

Teröristlerin yaktığı caminin görüntüleri ortaya çıktı

PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda, kentteki ilk Osmanlı eseri Fatihpaşa Camii'nde çıkan yangın kameraya yansıdı.

Terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonların sürdüğü, sokağa çıkma yasağı uygulanan 6 mahalleden biri olan Fatihpaşa Mahallesi'ndeki Fatihpaşa Camii'nde (Kurşunlu Camisi) dün sabah saatlerinde teröristlerce atılan el yapımı patlayıcı nedeniyle kısa sürede büyüyen yangın, polis helikopteri kamerasınca kaydedildi.

2 TERÖRİST CAMİNİN ARKASINDA GÖRÜLÜYOR

Kayıtlarda caminin arka tarafındaki mezarlıkların bulunduğu yerde ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan iki terörist yer alıyor. Yeni ateşlendikleri için silahların namlularının termal kameraya açık ve parlak renkli yansıdığı öğrenildi.

Caminin arka kısmında bulunan ve labirenti andıran dar sokak ve caddeleri güvenlik güçlerine yönelik pusu hazırlığı ve havadan görüntü alınmasını engellemek için brandalarla kapatan teröristler, bu brandaların arasından geçiş yaptığı görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...