Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın yıktığı şehirler ayağa kalkacak

Düzenleyen:
PKK'nın yıktığı şehirler ayağa kalkacak

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesinin ana gündem maddesi Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olayları oldu.

Terörle mücadelede gelinen son durumun ayrıntılı şekilde sunumlarla değerlendirildiği toplantıda bölgede evlerini terk etmek zorunda kalan, iş yerlerini kapatan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına atılacak adımlar ve çocuklar başta olmak üzere bölge insanının yaşadığı sıkıntıların çözümüne yönelik yapılması gerekenler konuşulduğu öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın da katıldığı toplantıda terör olaylarının yaşandığı şehirlerin yeniden inşasının da önemli bir başlık olarak değerlendirildiği bildirildi. 4 saat 40 dakika süren toplantıda ayrıca, Suriye ve Irak’taki güvenlik durumu ve ülkemize yönelik riskler konuşuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...