Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdil şehitleri Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner’in naaşı memleketlerine uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İdil şehitleri Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner’in naaşı memleketlerine uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak’ın İdil ilçesinde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner’in naaşı, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketleri Karaman ve Yozgat’a uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil’de dün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner için cenaze töreni düzenlendi. Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, aynı çatışmada yaralanan şehitlerin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Cenazelerin alana getirilerek, katafalka konulması ile başlayan törende şehitlerin özgeçmişleri okundu. Tören, şehitler için dua okunmasının ardından sona erdi. Törenin ardından silah arkadaşları tarafından omuzlanan şehitlerin cenazeleri, bindirildikleri helikopterle, memleketlerine uğurlanmak üzere Şerafettin Elçi Havalimanı’na götürüldü.

Şehitlerden Hakan Yılmaz’ın cenazesi Karaman’a, Muzaffer Tufaner’in cenazesinin ise Yozgat’a gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...