Emniyet Müdür Yardımcısı: Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum

Düzenleyen:
Emniyet Müdür Yardımcısı: Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum

GÜNDEM Haberleri

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgaya müdahale eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, öğrencilere "Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum." diyerek çıkıştı.

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgaya müdahale eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, bir öğrencinin "Siz kime hizmet ediyorsunuz?" sözleri üzerine "Benim şehidim var, onu karşılamaya gidemiyorum. Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum." diye tepki gösterdi.

ÖĞRENCİLER ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Antalya'da öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde bir araya gelen grup, Halepçe Katliamı'nı protesto etmek istedi. Karşıt siyasi görüşlü öğrencilerin tepki göstermesi üzerine bu grup polis ve güvenlik görevlileri eşliğinde dağılmaya başladı. Bu sırada grubun önü karşıt görüşlü öğrenciler tarafından kesildi. Kısa süren gerginlik Çevik Kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle son buldu.

"SİZİN YÜZÜNÜZDEN ŞEHİDİME GİDEMİYORUM"

Barikat kuran polis, grupları karşı karşıya getirmemek için çaba harcamaya başladı. Bu sırada bir öğrenci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'ya "Siz kime hizmet ediyorsunuz?" diye bağırdı. Bunun üzerine grubun içine giren Bostancı, arbede arasında kaldı. Öğrencilere tepki gösteren Bostancı, "Benim şehidim var, onu karşılamaya gidemiyorum. Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum. Öğrenciyseniz öğrenci gibi davranın." diye bağırdı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'nın ekiplere verdiği gözaltı talimatı üzerine eylemciler sağa sola kaçışırken güvenlik görevlisi ve polisler tarafından 10 öğrenci gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...