Mustafa Koç'un mezarına 24 saat koruma

Düzenleyen:
Mustafa Koç'un mezarına 24 saat koruma

GÜNDEM Haberleri

21 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Zincirlikuyu'daki aile kabristanına defnedilmişti.

Genç yaşında yaşamını yitiren Mustafa Koç'un mezarında, 24 saat nöbet tutulduğunu iddia edildi

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, yer alan haberinde 'Başta inanmasam da, araştırınca doğru olduğunu öğrendim. Koç Holding, Mustafa Koç'un mezarını koruması için altı kişi görevlendirmiş. İkişer kişi olarak üç vardiya nöbet tutan güvenlik görevlileri, mezarın etrafında kuş uçurtmuyor' diye yazdı.

DEDESİNİN NAAŞI ÇALINMIŞTI

Mustafa Koç'un dedisinin naaşının 1996 yılında çalındığını hatırlatan Cankurt, "Bazılarınız 'Bu güvenliğe ne gerek var?' diye düşünebilir ama sebebini öğrenince hak vereceksiniz. Mustafa Koç'un mezarının başında 24 saat nöbet tutulmasının sebebi, naaşının çalınmasını önlemekmiş. Çünkü, Mustafa Bey'in 25 Şubat 1996 yılında Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden dedesi, ünlü işadamı Vehbi Koç'un naaşı, fidye için Ekim 1996'da çalınmıştı. Koç Ailesi, benzer bir olay yaşamamak için haklı olarak böyle bir tedbir almış" diye yazdı.

SABANCI AİLESİ DE TEDBİR ALMIŞ

Yazıda ayrıca bu uygulamanın Sakıp Sabancı'nın mezarında da yürütüldüğünü, görevlilerin 24 saat nöbet tutulduğunu söyledi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...