Kahramanmaraş'taki terör operasyonu şüphelileri adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kahramanmaraş'taki terör operasyonu şüphelileri adliyede

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kahramanmaraş merkezli Elazığ, Gaziantep ve Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması içerisinde yer alan kişilere yönelik Kahramanmaraş'ın yanı sıra Elazığ, Gaziantep ve Şanlıurfa'da 16 adrese dün sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda 18'i Kahramanmaraş'ta toplam 23 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep, Şanlıurfa ve Elazığ'da yakalanan şüphelilerin bu kentlerde işlemleri yapılırken, Kahramanmaraş'ta gözaltına alınan 18 kişi ise sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bu sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra; 'Terör örgütüne üye olmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...