'Birliğimize kast eden hainlerin planları hedefine ulaşamayacak'

Düzenleyen:
'Birliğimize kast eden hainlerin planları hedefine ulaşamayacak'

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Akar, "Devletimizin bekasına, milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliğine kast eden hainlerin planları halkımızın sağduyusuyla, devletimizin kararlı duruşuyla hedefine ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Devletimizin bekasına, milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliğine kast eden hainlerin planları halkımızın sağduyusuyla, devletimizin kararlı duruşuyla ve fedakar ve kahraman silah arkadaşlarımızın büyük emek ve gayretleri sayesinde hedefine ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır" dedi.

"Güvenlik güçleri büyük bir hassasiyetle çalışmaktadır"

Terörle mücadelenin şiddetle devam ettiğini belirten Hulusi Akar, "Güvenlik güçleri, hiçbir mezhep, etnik ayrım yapmaksızın sivil ve masum vatandaşlarımızın can kaybına müsaade etmemek için büyük bir dikkat ve hassasiyetle çalışmaktadırlar" ifadelerini kullandı. Orgeneral Akar, "Türk Silahlı Kuvveleri ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, egemenliği ve bayraklaşan vatan topraklarının korunması konusunda en önemli teminat olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...