Taksim'deki saldırıda 3 İsrailli yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: ENSONHABER
Taksim'deki saldırıda 3 İsrailli yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / ENSONHABER

Taksim'deki terör saldırısında 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında İsrail vatandaşları da var..

PKK terör örgütü Sur'da, Cizre'de ve Silopi'de ağır darbe aldıktan hemen sonra şehirlerde terör eylemleri gerçekleştirmeye başladı.

HEDEF BU KEZ TAKSİM OLDU
5 ay içinde 3 kez Ankara'da canlı bomba saldırısı düzenlendi ve 150'nin üzerinde kişi hayatını kaybetti. Hedef bu kez Taksim, İstiklal'di..

12'Ü YABANCI, 36 YARALI VAR
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "(Beyoğlu'ndaki terör saldırısı) Şu an itibariyle 4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7 yaralımızın durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralımız ameliyat sürecinde. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz. Bize gelen bilgiler çerçevesinde yaralıların tespit edilen yaklaşık 12'sinin yabancı uyruklu olduğu bilgisi var."

Taksim'deki saldırıda 3 İsrailli yaralandı
3 İSRAİL VATANDAŞI YARALANDI

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emmanuel Nahshon saldırıda 3 İsrail vatandaşının yaralandığını duyurdu. Nahshon, Ankara’daki İsrail Büyükelçiliğinin ve İstanbul’daki İsrail Konsolosluğu’nun olayı takip ettiğini belirtti. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: ENSONHABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...