Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: 7'si ağır 36 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: 7'si ağır 36 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstiklal Caddesi’nde meydana bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7'sinin durumu ciddiyetini koruyor. 12 yaralı yabancı uyruklu. 4 yaralı ameliyata alındı. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz" dedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'daki programını yarıda kesip İstanbul'a gideceğini belirterek, "Sayın Başbakanımızın başkanlığında yapılacak toplantıya geçiyorum" dedi.

"36 yaralıdan 7'sinin durumu ciddiyetini koruyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Şu an itibarıyla 4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7'sinin durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralımız ameliyat sürecinde. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz. Bize gelen bilgiler çerçevesinde yaralıların tespit edilen yaklaşık 12'sinin yabancı uyruklu olduğu bilgisi var." dedi.

Ülke ve millet olarak son dönemde ağır bir tabloyla karşı karşıya bulunulduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Masum insanları, çocukları, bebekleri katledebilecek bir anlayışı organize eden zihniyeti lanetliyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde milletimizin insani değerlerini, ülke insanımızın birlikte güçlü olduğu anlayışı merkeze alarak bu hain emelleri olan zihniyetle mücadeleyi başarıyla sürdürecek ve sonunda başaracağız. Hainler, insanlık katilleri asla başaramayacak." diye konuştu.

 "Sayın Başbakanımızın başkanlığında yapılacak toplantıya geçiyorum."

Bakan Müezzinoğlu, Bursa'daki programını yarıda keserek, İstanbul'a gideceğini belirterek, "Sayın Başbakanımızın başkanlığında yapılacak toplantıya geçiyorum." ifadesini kullandı.

Daha sonra Müezzinoğlu'na bir gazetecinin, Beyoğlu'nda ikinci bir canlı bomba olduğu yönündeki söylentilerin bulunduğunu sorması üzerine, bu tür söylentileri her olay sürecinde duyduklarını anlatan Müezzinoğlu, "Asla yoktur demek mümkün değil. Emniyet, istihbarat bütün tedbirleri alıyor ve alacak. Bu öyle haince bir eylem ki kendisini katlederken birilerini de katledebilme yönlendirmesini yapabilen irade var. Bir insanın kendisini katlederken başkalarını da katledebilme noktasına gelmiş olmasının istihbaratla yakalanabilme zorluğunu da kamuoyu biliyor. Bütün bu zorlukları aşacak, o insanları o noktaya getiren insanlık dışı zihniyet de eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...