Güvenlik zirvesi sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Güvenlik zirvesi sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin yapılan değerlendirme toplantısı sona erdi. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ndeki toplantı, basına kapalı 45 dakika sürdü.Toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu, olayla ilgili bilgi aldı. Toplantıya, Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan katıldı.

ANKARA'DA GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İçişleri Başkanı Efkan Ala başkanlığında güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı. Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığında tüm güvenlik birimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İstanbul'daki terör saldırısı ele alındı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayla ilgili olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan telefonla bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, bugünkü patlama sonrasında Kısıklı'daki ikametgâhında bulunduğu sırada, konuyla ilgili olarak Davutoğlu ve Ala'yla birer telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın patlamaya ilişkin ayrıntılar ve gelişmeler konusunda İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan da telefon aracılığıyla bilgi aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...