Tarabya Köşkü'nde sürpriz hareketlilik

Düzenleyen:
Tarabya Köşkü'nde sürpriz hareketlilik

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takip etmek için Tarabya'ya gelen basın mensupları bu kez içeri alınmazken, yaşanan yoğun araç trafiği dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takip etmek için Tarabya'ya gelen basın mensupları bugün alışık olmadıkları bir durumla karşılaştı. Köşkün etrafında beklemelerine izin verilmedi.

YOĞUN MİSAFİR GİRİŞİ

Bu arada Tarabya Köşkü'nün misafir giriş kapısındaki yoğunluk dikkat çekti. Ellerinde liste olan görevliler gelen araçları kontrol ederek içeri aldı. Saat 14.00 ile 15.00 arasında Tarabya Köşkü'ne yoğun misafir araç girişi yaşandı.

NİŞAN ERTELENMİŞTİ

Tarabya Köşkü'ndeki bu hareketliliğin sebebi öğrenilemedi. Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan yine beklenmedik bir şekilde Tarabya Köşkü'ne geçmiş, kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar arasındaki nişan töreni, Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NU KABUL EDECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam İstanbul'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kabul, Uluslararası Erken Çocukluk Eğitim Kongresi Kapanış Oturumu'nun ardından Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Kabulde, İstanbul'da dün meydana gelen patlama da dahil olmak üzere terörle mücadele konusunun, ayrıca AB-Türkiye ilişkilerinin ele alınacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...