Yürekler peş peşe yandı

Düzenleyen:
Yürekler peş peşe yandı

GÜNDEM Haberleri

Hakkari ve Mardin’deki PKK’nın hain pusularında 5 güvenlik görevlisi şehit oldu.

PKK’lı teröristlerin hain pusuları yüreğimizi yakmaya devam ediyor. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lıların tuzaklarının bertaraf etmek için düzenlen operasyonda Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar, Özel Harekat polisleri Yasin Boran ve Murat Yatarkalkmaz şehid oldu, 9 kahraman yaralandı. Bu yürek burkan acının ardından bir haber de Mardin’den geldi. Nusaybin’de güvenlik güçlerini taşıyan aracın geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda, Uzman Çavuş Raşit Atcı şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Acı haber sonrası Atcı’nın Kahramanmaraş’taki baba ocağından feryatlar yükseldi. İkinci saldırı da Mazıdağı İlçesi yakınlarında gerçekleşti. PKK’lılar karayoluna tuzakladıkları bölücü pusuda Özel Harekât Komiser Yardımcısı Kubilay Er şehit oldu, 3 polis yaralandı. Kubilay Er’in memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesindeki baba ocağında yas vardı. Öte yandan önceki gün Nusaybin’de PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Astsubay Halit Halal, uzman çavuşlar Emre Tunca, Hidayet Atmış, Gökhan Bayraktar için Mardin’de tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından defnedilmek üzere şehit Halit Halal ile Hidayet Altmış Hatay’a, şehit Emre Tunca Ankara’ya, Gökhan Bayraktar ise İzmir’e uğurlandı. Bu arada Şırnak’ta PKK’nın saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan, memleketi Bursa’nın Karacabey ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

BUNA CAN DAYANMAZ
Şehit Cemil Turan’ın cenaze töreninde çocukları Emre ve Sıla tören boyunca babasının tabutunun başından ayrılmadı. Tabuta sarılıp gözyaşları döken Sıla’yı, vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...