Beratcan'ın katili ve annesi adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
Beratcan'ın katili ve annesi adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / Ajanslar

Kartal'da kaybolan ve 15 gün sonra Tuzla’da bir su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün katil zanlısı servis şoförü Ersin K. ve Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük adliyeye sevk edildi.

Kartal’da 9 Mart tarihinde kaybolmasından sonra Tuzla’da bir ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün katil zanlısı Gaziosmanpaşa’da yakalanmıştı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan Karakütük’ün katil zanlısı servis şoförü Ersin K. ve Türkan Karakütük Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Kadın polislerin eşlik ettiği Türkan Karakütük ile servis şoförü Ersin K.'nın farklı araçlarla adliyeye sevk edildiği görüldü. 
Beratcan'ın katili ve annesi adliyeye sevk edildi
Şüpheli E.K., ifadesinde cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini böyle anlatmıştı... E.K., Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu da öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.
Beratcan'ın katili ve annesi adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...