Can Dündar davasında bayan muhabire darp

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Can Dündar davasında bayan muhabire darp

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Can Dündar’ın casusluk suçundan yargılandığı davada öncesi Sabah Gazetesi'nin bayan muhabiri darp edildi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün yargılandığı davada öncesi gergin anlar yaşandı. Duruşma öncesi yapılan basın açıklaması sırasında Dündar’a, yaptığı haberlerden ötürü gazetecilere açtığı 100 bin liralık tazminat davasına ilişkin sorular yöneltildi. Soruları yanıtlamaktan kaçınan Dündar, durumu tetkikçilik olarak nitelendirdi. Dündar, basın mensuplarının adliye içerisinde soruları da tetikçilik olarak nitelendirerek yanıtlamaktan kaçındı. Dündar’a bu sorunun sorulmasına tepki gösteren ve aralarında bazı Cumhuriyet yazarlarının da bulunduğu kişiler, görevlerini yapmaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Duruşma salonun bulunduğu katta görevini yapmaya çalışan Sabah muhabirleri zaman zaman çeşitli sataşmalara maruz kadı. Bu sırada çıkan bir tartışma üzerine Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Sabuncu gazetecilerin üzerine doğru yumruk savurdu. Sabuncu’nun savurduğu yumruk Sabah Gazetesi adliye muhabiri Dilek Yaman'ın omzuna isabet etti.Omzunda kızarıklık oluşan Yaman, sağlık raporu almak üzere adli tabipliğe gitti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...