'Emniyet güçleri görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getiriyor'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Emniyet güçleri görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getiriyor'

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Emniyet güçlerinin, halkın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması ve insan haklarının korunması ve uygulaması konusundaki görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getirdiğini" bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, tüm personele başarılar diledi.

''171 yıldır halkımız için büyük bir fedakarlıkla önemli hizmetlerde bulunan emniyet güçlerimiz, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, insan haklarının korunması ve uygulanması hususundaki görevlerini yüksek vazife şuuruyla yerine getirmektedir." ifadesini kullanan Karaaslan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Özellikle terörle mücadele noktasındaki kararlılıklarıyla teröristlere göz açtırmayan ve halkımıza güven veren emniyet teşkilatımız, suç ve suçlularla mücadele, asayiş ve güvenliğin sağlanması gibi hususlarda gece gündüz demeden çalışmaktadır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, vatanımız ve milletimiz için hiç düşünmeden canını ortaya koyan ve görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de saygı ve minnetle yad ediyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...