Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'li o isim örgüt üyeliğinden tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
HDP'li o isim örgüt üyeliğinden tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır merkezli 4 ilde DBP ve Özgür Kadın Kongresi'ne yönelik soruşturma kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan HDP'li sayman Hüseyin Yılmaz, örgüt üyeliğinden tutuklandı.

Diyarbakır merkezli 4 ilde Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Özgür Kadın Kongresi'ne yönelik soruşturma kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan HDP Parti Meclisi üyesi ve saymanı olan Hüseyin Yılmaz, örgüt üyeliği suçundan tutuklandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sürdürdüğü bir soruşturma kapsamında Pazar günü Diyarbakır, Van, Gaziantep ve Ankara'da DBP ve Özgür Kadın Kongresine yönelik gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan HDP PM üyesi ve aynı zamanda parti saymanı olan Hüseyin Yılmaz dün gece mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede sorgusu tamamlanan Yılmaz, örgüt üyeliği suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Aynı soruşturma kapsamında daha önce DBP'nin 4 PM üyesi tutuklanmıştı. Emniyette sorguları süren 8 kişinin ise bugün adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...